logo

Vereniging Promotie Bergeijk

Promotie Bergeijk is een non profit samenwerking van lokale ondernemers, organisaties, instellingen en de gemeente. De belangrijkste doelstelling van Promotie Bergeijk is collectieve dorpspromotie: het bevorderen van de bekendheid van alles wat Bergeijk te bieden heeft aan inwoners en bezoekers.

 

Voorbeelden van deze promotie zijn onder andere het internetportaal BestemmingBergeijk.nl en de evenementenkalender UitinBergeijk.nl maar ook het verstrekken van cofinanciering voor projecten en evenementen die bijdragen aan de bekendheid van Bergeijk. 

 

Van Vereniging Promotie Bergeijk kunnen alle ondernemers, organisaties, verenigingen, stichtingen en overige instellingen uit de gemeente Bergeijk lid zijn. Aan het lidmaatschap van deze vereniging zijn interessante collectieve en individuele voordelen verbonden.

 

Voor meer informatie: klik hierboven in de menubalk op Promotie Bergeijk (inloggen niet nodig). Wilt u lid worden? Kies dan voor aanmelden.

Waarom lid worden

Samen met u willen we de collectieve dorpspromotie van Bergeijk tot een succes maken.

 

Als lid van Vereniging Promotie Bergeijk steunt u het werk van Stichting Promotie Bergeijk en hebt u invloed op de wijze waarop dat gebeurt.

Stuur bij vragen hierover een e-mail naar onze secretaris:

 

secretaris-vpb@bestemmingbergeijk.nl

Contactgegevens

Promotie Bergeijk

Postbus 82

5570 AB  BERGEIJK


info@bestemmingbergeijk.nl

 

Correspondentie bij voorkeur via de mail.