bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Leden » Het portaal » Disclaimer

Disclaimer

 


Handelsregister
De Stichting Promotie Bergeijk (SPB)  staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 17235750. De Vereniging Promotie Bergeijk (VPB) staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 50972979.
 

Inhoud
De door SPB/VPB via dit portaal verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

 

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kan geen rechten worden ontleend. SPB/VPB noch We Provide kunnen garanderen dat het portaal foutloos of ononderbroken functioneert. SPB/VPB en de samenwerkende organisaties en instellingen in Bergeijk en de (eventuele) overige informatieleveranciers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie.

 

Verantwoordelijkheid
De gebruiker van de informatie in dit portaal is zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. Mits met bronvermelding staat het de gebruiker vrij om de informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden. Het plaatsen van links of deeplinks op andere websites naar de webadressen www.bestemmingbergeijk.nl, www.beleefbergeijk.nl en/of www.bergeijkdigitaal.nl is toegestaan.


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie