bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Leden » Het portaal

Het portaal

 


Het internetportaal BestemmingBergeijk.nl
BestemmingBergeijk.nl en de daarmee verbonden website UitinBergeijk.nl zijn een initiatief van de Stichting Promotie Bergeijk. Alle Bergeijkse ondernemers, organisaties en instellingen presenteren zich op het portaal BestemmingBergeijk.nl. 


Vrijwel ieder bedrijf, organisatie en vereniging binnen de gemeente Bergeijk heeft inmiddels een eigen website. Maar de vindbaarheid daarvan is dikwijls een probleem. Ook omdat Bergeijk uit zes aparte kernen bestaat: Bergeijk ’t Hof, Bergeijk ’t Loo, Luyksgestel, Riethoven, Weebosch en Westerhoven. Daardoor wordt het bieden van een totaaloverzicht van het aanbod aan Bergeijkse diensten, producten, bezienswaardigheden en evenementen op internet steeds belangrijker. En dat gebeurt op het portaal BestemmingBergeijk.nl en op de website UitinBergeijk.nl


Inwoners en bezoekers van Bergeijk kunnen op het portaal eenvoudig alle informatie vinden die ze nodig hebben. Of het nu gaat om logiesaccommodatie voor een meerdaags verblijf, evenementen, attracties, het culturele aanbod, fiets- en wandelroutes, natuurgebieden, winkelvoorzieningen, maatschappelijke organisaties en contactgegevens van alle Bergeijkse verenigingen: het is allemaal te vinden op BestemmingBergeijk.nl. Verspreid over ruim 6.000 pagina’s is alles over het Bergeijkse aanbod in het portaal opgenomen. 


Behalve veel foto’s en filmpjes over de Bergeijkse kernen en bezienswaardigheden staan op het portaal een duizendtal links naar Bergeijkse websites van bedrijven, organisaties en instellingen. U kunt zoeken op trefwoord of via een overzichtelijke menustructuur. 
 

Heb je vragen over dit portaal of suggesties voor verbetering ervan, mail dan de webmaster via info@bestemmingbergeijk.nl.


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie