bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Toerisme » Horeca » Café's

Café de Snor B.V.

 

Voor vrienden en bekenden: het café van Fred en Maria. 'n Echt Kempisch café, waar 't bier koud is en de koffie warm! Een café waar je altijd welkom bent, en waar je gemakkelijk vrienden maakt. Ook 'n café waar je gewoon gezellig kunt kletsen met elkaar en waar de muziek op de achtergrond klinkt. En waar je 's zomers lekker op 't terras kunt zitten en kijken naar al die voorbijgangers. Op de eerste plaats natuurlijk een gewoon, gezellig, bruin café, waar u zich meteen thuis voelt. Gasten zeggen wel eens: "een echte huiskamer" en velen voelen zich hier ook al meer dan 20 jaar thuis.


Daarnaast hebben we een redelijk uitgebreide menukaart. Alles komt uit eigen keuken. Eerst even vragen of de keuken open is, op maandag, dinsdag en woensdag is die namelijk dicht.

Behalve gewoon een lekker pilsje (of iets anders) drinken, kunt u in het café natuurlijk ook 'n partijtje biljarten. Muziek is er altijd volop en zeer waarschijnlijk ook uw keuze: op de computer staan enkele duizenden nummers.

Heel populair zijn op dit moment onze twee dartbanen in het café. De "van Barneveld's" in spé kunnen hier oefenen; er is altijd wel iemand te vinden die mee wil darten. En we hebben ook een eigen dartclub; El Bigote.

En natuurlijk, als u sportfan bent hoeft u niets te missen. Belangrijke voetbalwedstrijden, wielrennen of andere evenementen kunt u bij ons volgen op een groot (en helder) scherm via de UPC-sportzenders. Gezellig.  Kortom... kom eens kijken!

 

Waar je ons vindt? Pal naast het Gemeentehuis en tegenover de Rabobank.

 

Tot zien bij De Snor

 Café de Snor B.V. is lid van Vereniging Promotie Bergeijk
Café de Snor B.V.
Burg Magneestraat 9
5571 HB Bergeijk

Tel.: 0497 572531
cafedesnor@gmail.com
www.cafedesnor-bergeijk.nl/
Uw contactpersoon: Maria van Gisbergen


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie