bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Toerisme » Horeca » Café's

Volte

 

Bij Volte staan gastvrijheid, warmte, gezelligheid en eerlijke producten centraal. Op het terras van Volte zit u aan het Hof, het centrale plein, midden in het hart van Bergeijk.

 

Deze sfeervolle locatie is de ideale plaats om te genieten van een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. In onze verwarmde serre kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van ons terras.

 

De keuken staat garant voor heerlijke producten die met zorg zijn bereid. Van de bekende appeltaart, tot aan verassende verse broodjes en lekkere soepen.

 

Volte ligt op 5 minuten loopafstand van Theater de Kattendans. Dus ook na een bezoek aan het theater, een bezoek aan de Ploeg of na het winkelen, is dit het ideale plekje om lekker even te ontspannen.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Volte! Het gezelligste café van alle restaurants en Het gezelligste restaurant van alle cafés,

 

Wist u dat:

• Wij dinsdag t/m zondag geopend zijn
• Onze keuken voor de lunch is geopend vanaf 11 uur
• Er voldoende parkeergelegenheid is in de buurt
• Volte staat voor: “een snelle wending” “het gevuld zijn” en in het Italiaans voor “meerdere keren”Volte is lid van Vereniging Promotie Bergeijk
Volte
Hof 20
5571CC Bergeijk

Tel.: 06 52511197
anke@volte.nu
www.volte.nu
Uw contactpersoon: Anke Gijsbers

twitter Voltefacebook Volte


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie

Foto's

Hoe kom je er?

Je straat & huisnummer

Woonplaats