bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Ons Bergeijk » Winkelen » Dames- Herenkapper

D-Line Kapsalon en Nagelstudio

 

D-line is een dames- & herenkapsalon en nagelstudio.Onze salon is licht, modern en gezellig ingericht. Op een LCD scherm presenteren wij je de nieuwe haarmodelijn en kleurcollectie. 

 

Graag verwelkomen wij je persoonlijk om je te adviseren en te voorzien van een kapsel dat bij jou past, of dit nu modern, trendy of licht klassiek is. Kunstnagels volgens het gel systeem behoort ook tot de mogelijkheden. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

In de kapsalon werken we uitsluitend met de producten van L’Oreal professionnel. Voor de verzorging en styling van je haar thuis hebben wij een ruim aanbod professionele producten die je haar in top conditie houden en de styling gemakkelijk maken.

 

In de nagelstudio voeren we de merken NLC en Orly. Om je “kunst” nagels mooi en in goede conditie te houden is verzorging belangrijk. Wij hebben diverse producten die hierin kunnen ondersteunen.

 

Een kopje koffie, cappuccino of thee wordt vers voor je gezet. Wij werken op afspraak. Je vindt ons in het centrum van Bergeijk. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur of in de tegenover gelegen Nieuwstraat.

 

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 19.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

 

Voor méér informatie ga naar onze website D-LinekapsalonD-Line Kapsalon en Nagelstudio is lid van Vereniging Promotie Bergeijk
D-Line Kapsalon en Nagelstudio
Hof 86
5571 CC Bergeijk

Tel.: 0497 574137
d-line.teurlinckx@planet.nl
www.d-linekapsalon.nl
Uw contactpersoon: Dirk Teurlinckx


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie

Foto's

Hoe kom je er?

Je straat & huisnummer

Woonplaats