bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Toerisme » Accommodaties » Hotels

Eddies Eetcafé Hotel

 

Eddies eetcafé hotel staat garant voor gastvrijheid en gezelligheid in een huiselijke sfeer.


Het hotel beschikt over 7 hotelkamers waar 20 mensen kunnen overnachten. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet en televisie.Daarnaast beschikt het hotel over andere faciliteiten, zoals gratis draadloos internet, een comfortabele zithoek en de mogelijkheid om gratis te parkeren bij het hotel. Het ontbijt is mogelijk vanaf 6.30 uur. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen.


In het restaurant of op het ruime terras kunt u terecht voor een lekker kopje koffie met gebak, (zakelijke) lunch of diner. Er is een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Laat u verrassen met een verrassingsmenu of kies voor een dagsoep of dagschotel. Ook worden er op aanvraag brunches, buffetten en koffietafels verzorgd.


Het restaurant is dagelijks geopend. In de zomer vanaf 10.00 uur en in de winter vanaf 11.00 uur. Voor de kinderen is er in het restaurant een speelhoek en gedurende de zomer staat er een springkussen. Voor gasten met fietsen is er een afgesloten ruimte en tevens een oplaadpunt.

 

Graag tot ziens bij Eddies eetcafé hotel!Eddies Eetcafé Hotel is lid van Vereniging Promotie Bergeijk
Eddies Eetcafé Hotel
Hof 126-128
5571 CA Bergeijk

Tel.: 0497-575501
Fax: 0497575114
info@eddies-hr.nl
www.eddies-eetcafe-hotel.nl
Uw contactpersoon: Edwin van Woerkum

zoover Eddies Eetcafé Hotel


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie

Foto's

Hoe kom je er?

Je straat & huisnummer

Woonplaats