bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Ondernemingen » Bouw » Bouwbedrijf

Luxlight B.V.

 

Luxlight, hèt grootste platdakraam voor woningen
Daglicht is gezond en zorgt ervoor dat wij ons goed voelen. Een huis met veel daglicht is een huis met veel leefcomfort. En dat is wat consumenten willen.

De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht naar binnen te halen. Luxlight levert uit voorraad het grootste platdakraam dat momenteel op de markt verkrijgbaar is: een platdakraam van 10m2. Luxlight onderscheidt zich met deze grote afmeting, van alternatieve producten zoals lichtkoepels en daglichtbuizen.

 

Luxlight Basic en Luxlight Pro
Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit, een aantal uit voorraad leverbare, standaardmodellen (Luxlight Basic) en platdakramen op maat (Luxlight Pro). De platdakramen van Luxlight zijn gemaakt van zonwerend HR++ glas en fraai afgewerkt aluminium, met slanke detailleringen. Het glas zorgt voor een natuurlijke lichtinval met een onvervormd doorzicht, en bij hagel en regen wordt het geluid tot een minimum gereduceerd.

Alle Luxlight platdakramen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, zijn inbraakwerend en voldoen aan het Bouwbesluit en de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Op alle platdakramen geeft Luxlight 10 jaar garantie.

 

Totaalconcept
Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.Luxlight B.V. is lid van Vereniging Promotie Bergeijk
Luxlight B.V.
Leemskuilen 4
5563 CK Westerhoven

Tel.: 040 2070124
Fax: 040 2070126
info@luxlight.nl
www.luxlight.nl
Uw contactpersoon: Pieter Bax

facebook Luxlight B.V.


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie

Foto's

Hoe kom je er?

Je straat & huisnummer

Woonplaats