bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Toerisme » Accommodaties » Minicampings

Minicamping 't Tabakspad

 

Wij heten u hartelijk welkom op onze camping en hopen dat u zich bij ons thuis voelt en het ware vakantiegevoel ervaart.

Wat kunt u bij ons aantreffen en wat is 't Tabakspad voor een camping? 't Tabakspad is een kleine gezellige minicamping met ruime plaatsen. Het geheel is mooi aangeplant, omzoomd met houtwal en beukenhaag. Verschillende plaatsen zijn afgebakend.

Goede sanitaire voorzieningen met oog voor privacy. Dames en Heren toiletten gescheiden. Afwasplaats met (gratis) warm water.Wasmachine en koelkast aanwezig. Stortplaats voor chemisch toilet.Fietsen kunnen onder dak staan. Alle standplaatsen zijn voorzien van elektra.


Op de camping ligt een jeu de boulesbaan. Er is een knooppuntenkaart aanwezig voor schitterende fietstochtenin de omgeving, zowel in Nederland als in België. Ook voor de wandelaars zijn er volop mogelijkheden.Voor de vissers liggen op 1 km afstand visvijvers in een beschermd natuurgebied. Een visvergunning is verkrijgbaar.

"t Tabakspad" ligt op 2 km van het centrum van Bergeijk, waar u gezellig kunt winkelen en een terrasje pakken. België ligt op plm. 5 km afstand.Minicamping 't Tabakspad is lid van Vereniging Promotie Bergeijk
Minicamping 't Tabakspad
Burgemeester Aartslaan 37
5571 TR Bergeijk

Tel.: 0497 573736
tabakspad@hetnet.nl
www.tabakspad.nl/
Uw contactpersoon: Ad Luijten

zoover Minicamping 't Tabakspad


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie

Foto's

Hoe kom je er?

Je straat & huisnummer

Woonplaats