bestemming bergeijk

Zoeken


14 mei voorjaarsconcert accordeonvereniging “De Lustige Klanken” uit Bergeijk

21 april 2017

14 mei voorjaarsconcert accordeonvereniging “De Lustige Klanken” uit Bergeijk 14 mei voorjaarsconcert accordeonvereniging “De Lustige Klanken” uit Bergeijk

Graag nodigen wij U uit om ons voorjaarsconcert te bezoeken op zondag 14 mei a.s. in gemeenschapshuis Terlo aan de Terlostraat in Bergeijk.

De vier orkesten van "De Lustige Klanken" brengen opnieuw mooie nummers ten gehore. De jeugdorkesten zullen de wat meer modernere en speelsere nummers spelen, maar ook het A- en B-orkest spelen prettig in het gehoor liggende muziek. Het B-, C en D-orkest van "De Lustige Klanken" staan momenteel onder leiding van Pieter van den Broek en het A-orkest wordt geleid door Trix Reintjens.

Met dit programma belooft het Lustige Klanken concert weer een geweldig te worden! De aanvang van het concert is om 11.00 uur, de toegang is slechts € 2,50. U bent van harte welkom dit concert bij te komen wonen.

Ik wil u er op wijzen dat momenteel de parkeerruimte bij Terlo zeer beperkt is vanwege wegwerkzaamheden. Ik verzoek u hiermee rekening te houden en zoveel mogelijk met de fiets te komen.

 

Met muzikale groeten en graag tot ziens,

Namens het bestuur,

 

Pieter van Veldhoven

Secretaris