bestemming bergeijk

Zoeken


Praat mee over de toekomst van Bergeijk!

30 januari 2017

Door de provincie Noord-Brabant is aan alle Brabantse gemeenten gevraagd een inventarisatie te maken van de grote maatschappelijk uitdagingen waar de gemeenten voor staan. Verder is verzocht op basis van deze inventarisatie een keuze te maken over de bestuurlijke toekomst van de gemeente.

De gemeente Bergeijk gaat graag in gesprek met haar  inwoners, verenigingen, onderwijs en bedrijfsleven om mee te denken/praten over de toekomstvisie. In de toekomstvisie leggen wij neer wat voor soort gemeente Bergeijk is, wat de belangrijkste ambities van Bergeijk zijn en welke uitdagingen de gemeente heeft. Daarnaast wordt onderzocht op welke wijze daar invulling aan te geven. Daarmee vormt de toekomstvisie het uitgangspunt voor toekomstig gemeentelijk handelen.

De gemeente Bergeijk hecht veel waarde aan een sterke verbinding met haar burgers, verenigingen en ondernemers. U weet als geen ander wat er binnen de gemeente/uw kern speelt, waar de gemeente Bergeijk voor staat, wat er goed gaat en waar nog ruimte is voor verbetering. Daarom nodigen wij u graag uit mee te denken over de toekomst van Bergeijk. Dit kan tijdens een van de zes bijeenkomsten die wij in februari in de verschillende kernen organiseren.

We gaan aan de hand van stellingen en stemkastjes met elkaar in gesprek over de toekomst van Bergeijk. Daarnaast wordt u geïnformeerd over het hoe en waarom van de toekomstvisie.

Wij hopen van harte dat u op een van de zes bijeenkomsten komt. Dat mag overigens ook in een andere kern.

 

Opgeven kan via:

website: www.bergeijk.nl/toekomstvanbergeijk

telefoon:0497-551455

 

Overzicht bijeenkomsten

Locatie

Datum - Tijdstip

Westerhoven (De Buitengaander)

13 februari 19:30-22:00

Luyksgestel (Den Eijkholt)

14 februari 19:30-22:00

’t Loo (Terlo)

20 februari 19:30-22:00

De Weebosch (’t Sant)

21 februari 19:30-22:00

Bergeijk (Gemeentehuis)

6 maart 19:30-22:00

Riethoven (De Rietstek)

8 maart 19:30-22:00