bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Ondernemingen » Zorgverleners » Zorgcentra » Zorgcentra 't Hofhuys

Zorgcentra 't Hofhuys

 


Zorgcentra 't Hofhuys                                Website 't Hofhuys

Eerselsedijk 2                                            Website restaurant "De Heerlijkheid"
5571 CM Bergeijk
Telefoon: (0497) 57 93 00
Fax: (0497) 57 94 02
 

Wonen, zorg en welzijn komen samen in RSZK ’t Hofhuys. Het complex is gelegen in het centrum van Bergeijk, aan de rand van het bos. Het biedt voorzieningen die u in het dagelijkse leven ondersteunen. RSZK ’t Hofhuys biedt u de ondersteuning die u wenst. Van begeleid wonen tot dagbehandeling, bij ’t Hofhuys zit u goed. Daarnaast kunt u in RSZK‘t Hofhuys gebruik maken van een groot aantal welzijnsvoorzieningen.

In RSZK ’t Hofhuys kunt u terecht voor alle vormen van zorg die u begeleiden in het dagelijks leven. Ook kunt u in RSZK’ t Hofhuys deelnemen aan dagactiviteiten. Wilt u zelfstandig wonen én professionele ondersteuning binnen handbereik? Geen probleem. RSZK ’t Hofhuys heeft zorgappartementen, die van alle gemakken zijn voorzien.

Leefgroepen
Uniek zijn de kleinschalige leefgroepen voor mensen die dementerend zijn. ’t Hofhuys heeft zeven leefgroepen die uit zes bewoners bestaan. De bewoners leven samen als in een normaal gezin. Iedere bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer. Ook is er een gezamenlijke woonkamer. Net zoals in een normale gezinssituatie draagt iedere bewoner op zijn eigen manier bij aan het functioneren van de leefgroep. De leefgroepen passen in de visie van de RSZK. Deze visie gaat ervan uit dat u zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven houdt. U staat centraal!

Welzijn
Bij RSZK ’t Hofhuys kunt u ook terecht voor een groot aantal welzijnsvoorzieningen. U kunt deelnemen aan een gevarieerd aanbod van activiteiten, zoals biljarten, koersbal en
Fitness. U kunt gebruik maken van onze maaltijdservice. Iedere dag kunt u kiezen uit verschillende menu’s. Er wordt uiteraard rekening gehouden met uw dieet. Heeft u geen zin om thuis te eten? Kom dan naar ons restaurant ‘De Heerlijkheid’. In ’t Hofhuys kunt u tevens gebruik maken van de kapper/schoonheidssalon en de huiswinkel.


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie