bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Ons Bergeijk » Sportverenigingen » Schietsport » Handboogvereniging St. Bernardus Bergeijk

Handboogvereniging St. Bernardus Bergeijk

 


Bezoekadres: De Paaldreef 4   5571 TN Bergeijk

Secretariaat:  Hongerman 27  -  5521 SJ  Eersel   -  tel: 0497-518733
 

Een vereniging waar men gezelligheid en passie voor de Handboogsport goed weet te combineren met de gedrevenheid om te presteren. Wij schieten vriendschappelijke wedstrijden, toernooien, onderlinge competities, afdelingswedstrijden en competities onder auspiciën van de Nederlandse Handboog Bond.
Door het lidmaatschap van de vereniging bent u automatisch aangesloten bij de Nederlandse Handboog Bond. daarvoor ontvangt u onder andere een persoonlijk abonnement op het blad "Handboogsport" en bent u tijdens het uitoefenen van de tak van sport verzekerd voor aansprakelijkheid.


Maar Handboogvereniging St. Bernardus staat ook voor een gezellig avond of middag uit in het kader van een groepsactieviteit met bijvoorbeeld uw vrienden, personeelsvereniging, vrijgezellenfuif of buurtvereniging.

Bent u ondertussen al een beetje nieuwsgierig en wilt u zelf de boog eens ter hand nemen, dan kan dat natuurlijk bij handboogvereniging St. Bernardus in Bergeijk.
Klik voor meer informatie op de info knop.


Elke zondag ochtend van 10.30 tot 12.30 uur, zondag avond van 19:30 tot 23:30 uur en donderdag avond van 19:30 tot 23:30 uur kunt u terecht in ons clubgebouw aan De Paaldreef 4 in Bergeijk.
Op woensdag avond is er speciaal voor de beginners en jeugd een training van 17.30 tot 21.00 uur.


 


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie