Coen's Trading Telecom BV

 

Coen's is al jarenlang een begrip in De Kempen. Inmiddels zijn we al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van telecommunicatie in de breedste zin des woords. 

Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen, waar u wordt verwelkomd door enthousiast personeel dat altijd op de hoogte is van de laatste technieken en ontwikkelingen.

 

Zakelijke klanten ontvangen we graag in onze zakelijke vestiging aan 't Hof 31 te Bergeijk. Hier hebben we alle faciliteiten op zakelijk gebied overzichtelijk bijeengebracht. Hier vindt u altijd de nieuwste toestellen en de laatste snufjes op telecom gebied. En mocht u onverhoopt even moeten wachten dan kunt u dit doen onder het genot van een kopje koffie, terwijl u naar actualiteiten kijkt op een van onze informatieschermen.

 

De particuliere markt bedienen wij vanuit onze winkels in Bergeijk, Bladel, Valkenswaard en Weert.U kunt bij ons terecht voor alles wat met telecom te maken heeft. Of het nu gaat om mobiele telefonie of mobiel internetten, wij staan altijd voor u klaar. 

 

Coen's Trading Telecom BV
Hof 31
5571 CB Bergeijk

Tel.: 0497 550560
Fax: 0497-550561
coen@coenstelecombinatie.nl | www.coenstelecombinatie.nl
Uw contactpersoon: C.J.A. Hendriks