bestemming bergeijk

Zoeken


« Terug Toerisme » Accommodaties » Campings » Natuurcamping De Witrijt

Natuurcamping De Witrijt

 


U rijdt de stilte in bij natuurkampeerterrein Witrijt. Op het driehonderd meter lange bospad dat naar het kampeerterrein leidt, hoort u niets anders dan vogels en bent u omgeven door het groen. Het open, ronde kampeerterrein heeft dertien ruime plekken die van elkaar gescheiden zijn met bosjes en bomen. U kunt dus volop genieten van uw rust, na een lekkere wandeling of fietstocht.

 

Omgeving
Het kampeerterrein ligt midden in boswachterij De Kempen, vlakbij de Belgische grens. Liefhebbers van ruimte en stilte kunnen hier hun hart ophalen. Zandwegen voeren u langs akkers, uitgestrekte bossen, geurige heide en slingerende beken. Voordat u het door heeft, wandelt of fietst u zo België binnen. Daar kunt u uitpuffen op het terras van de abdij van Postel. Of natuurlijk de lekkerste kazen, bier en broden kopen.

 

Informatie

  • Aantal plaatsen: 15.
  • Open: 1 apr t/m 31 okt.
  • Honden toegestaan: ja.
  • Toegankelijk voor: tenten.
  • Voorzieningen: warme douches, vuurhut. Het sanitair wordt door de kampeerders schoongehouden, in het hoogseizoen door een schoonmaakbedrijf.
  • Reserveren: niet mogelijk.


Routebeschrijving
Het kampeerterrein is te bereiken vanaf Eersel richting Postel, bij picknickplaats op de Witrijt linksaf, 500 m voor de grens met België, in boswachterij De Kempen.
 

Natuurkampeerterrein De Witrijt
Witrijt 19
5571 XH BERGEIJK
Beheerder: Sjaak Smits, T 040-2065668 of M 06-55112725
Email: info@natuurkampeerterreinen.nl

Website: Natuurcamping De Witrijt


« Terug print deze paginaprintvriendelijke versie